top of page
Keresés

XII. BLAZEPOD KUPA

Frissítve: 2022. júl. 18.


Több, mint egy hónapos csend után ismét gyerekek gólörömei és az edzők vezényszavai harsogták be a nyugodt környezetű Délegyházát. Indulás előtt háromszor is megkérdeztük egymást, hogy vigyünk-e esernyőt, hiszen nem a klasszikus bárány-felhők fedték be helyenként a kék égboltot, és a torna haladtával figyelmünk egyre többször irányítottuk felfelé, hogy mikor ér minket az eső. Pozitívan kellett csalódnunk, hiszen az egész esemény igazi labdarúgó időben zajlott, ahol a gyerekeknek nem volt se túl melegük és a nagykabátra sem volt szükség.


Ez alkalommal kizárólag az U7-es korosztály versenye indulhatott el, ami nem is alakulhatott volna jobban. Mind a játékosok, mind a szülők részéről egyhangú elégedettség áramlott, melyek különös melegséggel töltik be minden alkalommal a szívünket. Biztosak vagyunk benne, hogy még egy-két helyi lakos is kilátogatott csak azért, hog részese legyen ennek a nagyszerű alkalomnak. Nem is csoda, hiszen a kupának helyszínt adó Délegyháza rendkívül barátságos település, ahol a focinak nagy múltja van. Ezúton is szeretnénk megköszönni a vezetőségnek, hogy már sokadik alkalommal egy zökkenőmentes torna lebonyolításához hozzájárulnak.

Ahogy 10:00-kor elindult az első mérkőzés, a következő 3 óra úgy tűnt, mintha pár perc alatt eltelt volna. Jobbnál-jobb mérkőzéseket nézhettünk végig, ahol néhány kiemelkedő tehetség is elkápráztatott cseleivel és a gólokkal. Átéreztük az edzőkollégák helyzetét, hiszen ennyi tehetséges lurkó közül mi is nehezen tettük volna le a voksunk a csapatonkénti legjobb játékos mellett, hiszen szívünk szerint mindenkinek odaadtuk volna.Mivel összesen 7 csapat nevezett a Blazepod kupára, így a pihenőidő is rövid volt. Ám gondoskodtunk arról, hogy ne legyen unalmas a várakozási idő, hiszen Blazepod eszközeinket előszeretettel próbálta ki minden csapat. Be kell vallanunk, nekünk ez a rész volt a kedvenc részünk, hiszen öröm volt látni a gyerekek arcán azt a mosolyt, mely az eszközök használata okozott. Előfordult, hogy egyszerre 2-3 csapat is körbeállta az épp versenyzőket, hogy segítsék, bíztassák egymást. Éles verseny alakult ki a használók között, hiszen a fél perces intervallumok alatt lenyűgöző érintésszámot produkáltak a játékban résztvevők.
Ahogy a kupa végéhez közeledtünk, már körvonalazódott, hogy a BVSC csapata mindent elsöprő győzelemre pályázott és meg is szerezte azt. A "döntőben" a Tehetség SE csapatát is legyőzve meghódították a pódium legfelső fokát. Jó hír volt a hazaiaknak, hogy a tornáinkon legtöbbször utolsó helyen végző Délegyháza ezúttal az ötödik helyet tudhatta magáénak maguk mögé utasítva a Szigethalom SC II és az RKSK csapatát, és éppen hogy csak lecsúsztak a negyedik helyről, ugyanis a Mészöly Focisuli csapata csak jobb gólaránnyal került eléjük. A Szigethalom I a dobogó alsó fokát magabiztosan tudta hozni nagyszerű mérkőzéseket játszva a többi csapattal.
Hatalmas köszönetet szeretnénk mondani az összes szülőnek és hozzátartozónak, hogy elkísérték gyerekeiket, a Délegyháza KSE-nek, hogy biztosították a helyszínt, a rendezőknek, akik nélkül a torna nem folyhatott vona le ilyen könnyen, az edzőknek, hogy végigvezették csapataikat a mérkőzéseken és persze a gyerekeknek, hogy minden alkalommal boldogan jelennek meg a Blazepod kupasorozatain. Ti vagytok a legjobbak! Találkozunk legközelebb.

35 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page