top of page
DSC_1106_edited.jpg

Vízilabda
minden posztra

A BlazePoddal való edzés speciálisan fejleszti a játékosok erőnléti állapotát és fókuszáló képességeit a pályán.

Emelkedj ki a mezőnyből!

Fokozd a döntéshozatalt az éles helyzetekben, hogy a legjobb eredményt érd el!

DSC_1257.JPG
DSC_0836_edited.png

Növeld az állóképességet!

Vidd magaddal az eszközöket a kondi edzésekhez is, hogy még tovább bírd a vízben!

Fejleszd a koordinációt!

Az FRX gyakorlataival összhangba hozhatod a lábtempót a gyors reakciókkal!

DSC_1117.JPG

Éld ki a kreativitásod!

Tedd teljessé edzéseid kiegészítőkkel, és csatlakoztasd podjaid különféle felszerelésekhez

Szerezd be a BlazePod szetted még ma!

Akár

138.990 FT-ért!

Podok.png
 • Honnan tudom megrendelni a Podokat?
  A rendelést könnyedén leadhatod az oldalunkon a a 'Vásárlás' gombra kattintva.
 • Az ÁFA benne van az árban?
  Igen, az ár tartalmazza a 27%-os ÁFA adókulcsot. Egyedül a szállítást nem tartalmazza az ár, ami a fizetés résznél jelenik majd meg.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Jelenleg csak utánvéttel és előre utalással lehetséges a fizetés. Az utánvét opciónál a végösszeg +860 Ft-tal módosul.
 • Milyen hosszú garancia van a termékekre?
  A BlazePod termékekre 12 hónap garancia áll rendelkezésre. Amennyiben problémát tapasztalsz termékeiddel kapcsolatban, kérjük, írj nekünk!
 • Hány darab Podot tudok maximálisan működtetni egyszerre telefonomról?
  Az alábbi linken megnézheted, hogy aktuális készülékedről hány Pod vezérelhető egyszerre. Ne feledd, hogy BlazePod Pro Tagság nélkül maximum csak 6 Pod működtethető, így ahhoz, hogy a maximumot kihozd edzésedből, kényelmesebb a Pro Tagság.
 • Mikor lesz kiszállítva a termékem?
  A szállítási idő maximum 5 munkanapot vesz igénybe. Eddigi tapasztalataink során azonban 1-2 nap alatt megérkeznek a csomagok (+ 1 nap feladási idő).
 • Mennyi a szállítás költsége?
  Amennyiben a rendelésed meghaladja az 50.000 Ft-ot, úgy a szállítás költségét átvállaljuk, így neked díjmentes lesz. 50.000 Ft alatti rendelés esetén a kiszállítás díja 1243 Ft.
 • Tudok kérni elsőbbségi kiszállítást?
  Előzetes egyeztetés után van lehetőség arra, hogy a termékek hamarabb érkezzenek meg hozzád.
 • Hogyan tudom megváltoztatni a szállítási címet?
  Ahhoz, hogy megváltoztassuk a címet, minél hamarabb lépj velünk kapcsolatba a reactionhungaryblazepod@gmail.com email címen. Ha már feladtuk a rendelést, megpróbálunk kapcsolatba lépni a kiszállító céggel a változtatásról. Néhány alkalommal ez az eljárás plusz költségekkel járhat, ami a vevőt terheli.
 • Külföldre is van kiszállítás?
  Jelenleg csak Magyarország területén tudjuk vállalni a kiszállítást.
 • Miért állt le a feladat miközben épp edzettem?
  A feladat leáll, ha megszűnik a kapcsolat az egyik Poddal. Ennek a következő okai lehetnek: A Pod lemerült. Győződj meg róla, hogy a Podok fel vannak töltve minden alkalommal. A Pod túl messze van a telefonodtól, melynek következtében elveszett a Bluetooth kapcsolat. Nézd meg, hogy a Podok 40 méteren belül vannak-e elhelyezve a telefonodtól, és ha nem, akkor próbáld meg közelebb vinni, hogy sikeresen befejezd az edzést. Ha a fentiek közül egyiket sem tapasztaltad, akkor írj nekünk a reactionhungaryblazepod@gmail.com címre, hogy segíthessünk a problémában.
 • Miután megérintem a Podokat, nem villant fel egy másik. Mi a gond?
  Ennek több oka is lehet: Be van állítva a késleltető funkció? Ez lehetővé teszi, hogy a Pod érintése után a következő egy kis idő múlva villanjon fel. Ha nem te állítottad be, lehet, hogy a random beállítás miatt lett így állítva. Menj vissza a beállításokhoz és nézd meg, hogy van-e késleltető funkció. Lehet, hogy leállt a feladat? A beállításokban lehetőséged van megnövelni a feladat időbeni vagy érintési hosszát. Ha szeretnél többet megtudni a beállításokról, olvasd el tájékoztatónkat. Lehet, hogy a Podod lemerült, így a feladatnak is vége lett. Győződj meg róla, hogy fel vannak töltve, mielőtt használod! 40 méteres távon belül helyezkednek el a Podok? Ha nem, akkor emiatt megszűnhet a Bluetooth kapcsolat és a feladat leállhat. Vidd közelebb a Podokat a telefonodhoz és indítsd újra a feladatot! Ha a fentiek közül egyiket sem tapasztaltad, akkor írj nekünk a reactionhungaryblazepod@gmail.com címen és mi készséggel segítünk a problémában!
 • Miért nem reagál a Pod az érintésre?
  Ha a Podok nem reagálnak az érintésre, akkor köved a következő lépéseket: Győződj meg róla, hogy elégségesen megütöd a Podokat. Nyugodtan csapj r nagyobbat, hiszen bírják a strapát! Nézd meg, hogy a beállítás 'Hit' és nem Timeout'. Lépj ki teljesen az applikációból. Kapcsold ki a Bluetooth-t. Indítsd újra a készüléked. Kapcsold vissza Bluetooth-t és lépj be ismét az applikációba, majd próbáld újra! Ha a fenti nem oldotta meg a problémát, akkor próbáld kikapcsolni a Podokat a következő módon: FONTOS: Nem fogod tudni használni a Podokat addig, amíg töltőre nem teszed őket, hogy ismét aktiváld őket. Győződj meg róla, hogy a töltő nálad van, miközben kikapcsolod a Podokat. Keresd meg a 'Podjaim' ikonhoz (az applikáció jobb felső sarka). Keresd meg, melyik Pod a hibás és érintsd meg 10 másodpercig hosszan. Ez megnyitja a Pod információ ablakot. Nyomd meg a 'Shut down Pod' gombot! Tedd vissza a Podot töltőre és jobb lesz, mint új korában! Ha a fentiek nem segítettek, kérjük írj nekünk a reactionhungaryblazepod@gmail.com email címre, hogy megoldjuk a problémát!
 • Úgy tűnik a BlazePodom elromlott. Mit tegyek?
  Amennyiben a BlazePodod az elmúlt 12 hónapon belül vásároltad, úgy a terméket gond nélkül kicseréljük a jótállás keretein belül. Írj nekünk az alábbi gombra kattintva és írd le nekünk részletesen, mi történt az eszközöddel!
 • Mi a visszaküldési feltétel a BlazePodnál?
  14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a termékeket, amennyiben meggondoltad magad. Természetesen a termék árát is visszatérítjük.
 • Törölhetem a rendelésem?
  Amennyiben szeretnéd meg nem történté tenni a rendelést, írj nekünk a reactionhungaryblazepod@gmail.com email címre!
 • Tartalmazza a kurzus költsége a Blazepod szettet?
  Nem. A képzés önmagában, kiegészítő elem nélkül nem tartalmaz eszközöket. Lehetőség van azonban 15% kedvezménnyel megvásárolni a termékeket kiegészítő elemként a kurzus megvételekor.
 • Kiknek ajánlják a Flash Reflex (FRX) kurzust?
  A kurzust főleg edzőknek és terapeutáknak ajánljuk, hogy a legtöbbet kihizhassák az FRX-ből, és hogy minél több feladatot használhassanak a saját területeiken.
 • Milyen hosszú a Flash Reflex (FRX) kurzus időtartama?
  A Flash Reflex (FRX) kurzus időtartama 1 nap, mely nap végén egy online vizsga elvégzésével zárul a képzés.
 • Szükség van arra, hogy legyen Blazepod szettem a kurzus alatt?
  Nem, viszont ajánljuk, hogy könnyebb legyen az FRX kurzus elvégzése. Lehetőség van 15% kedvezménnyel megvásárolni a termékeket kiegészítő elemként a kurzus megvételekor.
 • Kaphatok Flash Reflex (FRX) bizonyítványt arról, hogy elvégeztem a képzést?
  Természetesen! Mindenki, aki elvégzi a vizsgát, kap egy hivatalos Flash Reflex (FRX) bizonyítványt, melyet a Blazepod Akadémia állít ki.
 • Vannak a BlazePod applikációban előre elkészített labdarúgó edzések?
  Igen, az applikációban rengeteg előre létrehozott edzést találsz akár egyszerre több játékosra szabva egy időben. Van még arra is lehetőség, hogy külön pályákat állíts fel különböző játékosokra ugyancsak egy időben.
 • Hozzá tudom rögzíteni a Podokat edzés felszerelésekhez?
  Természetesen! A Podokat akár rudakhoz vagy bójákra is rögzíteni tudod funkcionális- és bója adaptereinkkel, hogy még többet kihozhass a Podokból.
 • Hozzá tudom rögzíteni a Podokat a kapufához?
  Még szép! Funkcionális adaptereinkkel alig van olyan felület, ahova ne tudnád felrögzíteni a Podokat.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Jelenleg csak utánvéttel és előre utalással lehetséges a fizetés. Az utánvét opciónál a végösszeg +860 Ft-tal módosul.
 • A BlazePod alkalmazás tartalmaz előre meghatározott kosárlabda gyakorlatokat?
  Igen, a BlazePod alkalmazásban rengeteg előre definiált kosárlabda gyakorlat található – de saját gyakorlatokat is létrehozhat és elmenthet az alkalmazás létrehozási részében.
 • Rögzíthetem a podokat a palánkhoz?
  Igen, a funkcionális adapterkészlet tapadókorongjával rögzítheti a kosárlabdákat a palánkhoz.
 • A BlazePod alkalmas kisgyermekek számára?
  Igen, a BlazePod minden korosztály és képzettségi szint számára készült. A sportolók fizikai és kognitív képességeinek képzése minden életkorban kulcsfontosságú.
 • A BlazePod alkalmazásban többszereplős kosárlabda gyakorlatok is elérhetőek?
  Igen, a BlazePod alkalmazás számos előre definiált gyakorlatot és versenyt tartalmaz több játékos számára, valamint lehetőség van több pod állomás meghatározására is egyetlen gyakorlathoz.
 • Vannak gyakorlatok több játékos számára?
  Igen, a BlazePod számos gyakorlatot és versenyt kínál több játékos számára, és több állomásra is van lehetőség egyetlen gyakorlathoz.
 • Van az alkalmazásban jó ütő gyakorlat választék?
  Igen, az alkalmazás számos előre definiált ütő gyakorlattal rendelkezik, saját feladatokat is létrehozhat és elmenthet az 5 fénylogika valamelyikével.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Jelenleg csak utánvéttel és előre utalással lehetséges a fizetés. Az utánvét opciónál a végösszeg +860 Ft-tal módosul.
 • Baja lesz a Podoknak, ha vizes lesz a felületük?
  A Podok préseléssel vannak összeszerelve így belső alkatrészeibe nem kerül víz, ha a felszíne nedves lesz. FIGYELEM! A Podok kizárólag cseppállóak, víz alatti használatra nem alkalmasak.
 • Hozzá tudom rögzíteni a Podokat a kapufához?
  Még szép! Funkcionális adaptereinkkel alig van olyan felület, ahova ne tudnád felrögzíteni a Podokat.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Jelenleg csak utánvéttel és előre utalással lehetséges a fizetés. Az utánvét opciónál a végösszeg +860 Ft-tal módosul.
 • Hozzá tudom rögzíteni a Podokat a konditerem eszközeihez?
  Még szép! Kiegészítőink, biztosítanak afelől, hogy minden eszközön biztonságosan tudd használni a Podokat. Legyen szó bordás falról, bójáról vagy akár tükörről, a BlazePod nem ismer határokat. Nézd meg, milyen kiegészítőink vannak itt.
 • Mikor érkezik meg a rendelésem?
  Minden rendelést a leadás napján feldolgozunk, majd legkésőbb másnap átadjuk a futárszolgálatnak, akik 1-2 napon belül kiszállítják neked a terméket.
 • Elég erősek a Podok, hogy bírják az ütéseket?
  Természetesen! A Podok bírják a strapát, így ha lábbal, labdával, vagy más eszközökkel érinted, azt is túlélik.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Jelenleg csak utánvéttel és előre utalással lehetséges a fizetés. Az utánvét opciónál a végösszeg +860 Ft-tal módosul.
 • Hogyan tudom használni a Podokat a konditeremben?
  Használhatod személyi edzéshez, csoportos edzésekhez, köredzéseken belül állomásokhoz és persze heti vagy havi kihívásokra, hogy minden alkalommal fejlődj.
 • Mikor érkezik meg a rendelésem?
  Minden rendelést a leadás napján feldolgozunk, majd legkésőbb másnap átadjuk a futárszolgálatnak, akik 1-2 napon belül kiszállítják neked a terméket.
 • Vannak előre létrehozott edzések küzdősportoknak?
  Igen, a BlazePod applikációban több száz előre létrehozott edzést találsz. Sőt, létrehozhatod saját edzéseid is, hogy kiéld a kreativitásod!
 • Képes a BlazePod fejleszteni a technikámat épp úgy, mint ahogy az állóképességem?
  Naná! A BlazePod ezért is jött létre. Az applikáció tele van olyan feladatokkal, amik fejlesztik a mozgás technikádat, kognitív döntéshozatalt és még sok más tényezőt.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Jelenleg csak utánvéttel és előre utalással lehetséges a fizetés. Az utánvét opciónál a végösszeg +860 Ft-tal módosul.
 • El tudom készíteni a saját próba feladatomat tesztelés gyanánt?
  Természetesen! A BlazePod appon lehetőséged van végtelen számú feladat készítésére. A BlazePod fény logika arra is lehetőséget ad, hogy alapértelmezetté tegyél egy feladatot és arra építsd onnantól kezdve a variációkat.
 • Csak a földön tudom használni a Podokat?
  A kiegészítőknek hála már nem csak a földön, hanem eszközökhöz rögzítve is végezhetsz feladatokat, így még nagyobb mértékben megnyitva a kaput a lehetőségek felé. Például, a funkcionális adapterrel hozzákötheted a Podokat bordásfalhoz, rudakhoz, de a tapadókorongokkal még tükörre vagy ablakra is odatapaszthatod őket! A kiegészítők oldalon meg is tudod nézni az opciókat.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Jelenleg csak utánvéttel és előre utalással lehetséges a fizetés. Az utánvét opciónál a végösszeg +860 Ft-tal módosul.
 • Milyen csomagokat kínál a BlazePod tagság?
  A BlazePod havi és éves tervet kínál a tagsághoz! Magyarországon csak az éves tagságot lehet megvásárolni jelenleg, ennek az árát itt tudod megnézni. Tudj meg többet a tagságról ide kattintva!
 • Eddig teljes mértékben használtam az alkalmazást. Megváltozik valami számomra?
  Ha a tagság megkezdése előtt vásároltad meg Podjaid, továbbra is hozzáférhetsz mindenhez, amivel korábban rendelkeztél, kivéve: Az eredmények exportálása Teljesítmény Tesztek Tevékenységek megosztása Megosztott tevékenységek visszaállítása (legfeljebb 5)
 • Mit tartalmaz a tagság?
  A BlazePod-tagság felszabadítja az alkalmazásban és a podokban rejlő lehetőségeket. A tagság magában foglalja: Hozzáférést a BlazePod előre meghatározott tevékenységeihez Korlátlan számú megosztott tartalmat kaphatsz Lehetőséget az előre meghatározott tartalom testreszabására! Készíts tartalmat az összes elérhető logikával! Ments el annyi tevékenységet, amennyit csak akarsz! Ossz meg annyi gyakorlatot, amennyit csak szeretnél! Kezeld játékosaid egyénileg! Hozzáférés a sportolói teljesítménytesztekhez! Exportáld az eredményeket! Hozzáférés az analitikai irányítópulthoz! Csatlakozás legfeljebb 15 pod (utóbbi a készüléktől függ)
 • Hogyan mondhatom le a tagságomat?
  A tagság lemondásához kérjük, keresd meg a profilodat az alkalmazásban. Koppints a „My membership” (Saját tagság) elemre, majd az alsó „Cancel membership” (Tagság megszüntetése) elemre. Felhívjuk figyelmed, hogy a számlázás végéig továbbra is hozzáférhetsz a BlazePod-tagsághoz.
 • Hogyan lehetek tag?
  BlazePod taggá válhatsz az App Store-on, a Play Store-on vagy weboldalunkon keresztül akár havi 5.499Ft-tól, de akár közvetlenül az alkalmazásból is. Egyszerűen lépj be a profilodba, és koppints a „My membership” (Tagságom) elemre.
 • Milyen előnyei vannak az új tagsági tervnek?
  Nemrég lett bemutatva a BlazePod Pro, a prémium tagsági csomagunk, amely néhány új és izgalmas teljesítménynövelő konstrukcióval jár, mint például: Továbbfejlesztett analitika a jobb teljesítménykövetéshez (Új! Kizárólag Pro-tagok számára) Új teljesítmény-irányítópult az Analytics lapon (Új! Kizárólag Pro-tagok számára) Automatizált sportolói teljesítmény (AP) tesztek (kizárólag Pro tagok számára) Régi felhasználóként törődünk azzal, hogy a lehető legjobb élményben részesítsünk téged. Fontos számunkra, hogy tudd, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a te által eddig is élvezett nagyszerű funkciókkal és képességekkel tovább tudjunk működni, és hogy bármilyen változás a jelenlegi BlazePod-élményedhez képest minimális lesz. Nyugodtan kérdezz tőlünk bármit, szívesen segítünk! Ha bármilyen aggályod vagy kérdésed van, kapcsolatba léphetsz velünk Messenger üzenetben vagy e-mailben a következő címen keresztül: reactionhungaryblazepod@gmail.com.
 • Továbbra is hozzáférek minden funkcióhoz, mint korábban?
  Régi felhasználóként hozzáférhetsz az eredetiben található összes funkcióhoz. Jelenlegi BlazePod-ügyfélként a tervezeted nem változik; megmarad az alkalmazás összes alapvető funkciója. Ez alól kivételek a következők: Eredmények exportálása Teljesítmény tesztek Tevékenység megosztása Felhasználó által generált tartalom (megosztott tartalmak fogadása, legfeljebb 5 tevékenység fogadása) Minden más az alkalmazásban ugyanaz marad számodra! Az is fontos számunkra, hogy tudd, mi 100%-ban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy továbbra is életben maradhassunk mindazon nagyszerű funkciókkal és képességekkel, amelyeket eddig élveztél.
 • Mikor mondhatom le legkésőbb az időpontot?
  Az egyéni képzésre foglalt időpontot leghamarabb 24 órával a foglalás előtt lehet lemondani.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Lehetőséged van előre utalással kiegyenlíteni az összeget, vagy személyesen, készpénzben fizetni.
 • Hány fajta egyéni képzésre tudok jelentkezni?
  Jelenleg 3 fajta képzésünk aktív: - Labdarúgó egyéni képzés - Erőnléti egyéni képzés - Rehabilitációs képzés
 • Van lehetőségem BlazePoddal edzeni a képzések alatt?
  Igen! Sőt, edzéseink kizárólag BlazePoddal kialakított gyakorlatokat tartalmaznak, így biztosan élvezni fogod a mozgást!
 • Bérletet vásároltam, de inkább odaadnám valakinek. Megtehetem?
  Amennyiben még nem használtál le egy alkalmat sem a bérletből, úgy igen, a bérlet átruházható. Viszont, ha már megjelentél az első edzésen a bérletet használva, akkor csak te tudod kihasználni a többi alkalmat.
 • Mennyi időm van kihasználni a bérletet?
  A bérlet 1 hónapig él a kiválasztott dátumtól.

BlazePod és az FRX

Jelentkezz FRX (Flash Reflex) képzésünkre és legyél az, aki innovációt hoz az edzésekbe! Végezd el a kurzust és hozd ki a Podokból a maximumot!

bottom of page