top of page
Keresés

Nyári Tábor!

Lemaradtál róla? Nem baj, elmeséljük! Így neked is kedved támad jövőre!



A Reaction Hungary BlazePod tábora leginkább a labdarúgásról szól, de természetes arról is, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, miközben egy kicsit megmozgatjuk őket.


Különböző korosztályokból álltunk, ám természetesen mindenki a megfelelő edzés tervet kapta. Kifejezetten fontosnak tartottuk, hogy a gyerekek milyen állapotban kezdik el a tábort, így az elején máris felmérésekkel kezdtük. Ennek megfelelően mindenkinek a teljesítményét nyomon követtük és örömmel láttuk, hogy BlazePod eszközeink és speciális reakció-fejlesztő edzéstervünk nagymértékben hozzájárult az eredmények javításához.



Nagy szerencsénk volt az időjárással, hiszen a nagy meleg elkerült minket. Ennek köszönhetően az edzések nem voltak túlzottan megterhelők és jobban is teljesítettek a gyerekek. Igyekeztünk az 5 napba a lehető legtöbb mozgásfajtát besűríteni, így azon kívül, hogy a BlazePod eszközökkel készülhettek a fiatalok, volt részük állóképességük fejlesztésében, egyéni képzésekben és mozgáskoordinációjuk finomításában.



Természetesen nemcsak az edzéseké volt a főszerep a táborban. Ugyanannyira fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek jó közegben, vidám hangulatban töltsék velünk az időt. Nagyon örülünk azoknak a pillanatoknak is, amikor egy-egy új barátság lesz kialakulóban, melyek még a tábor utáni időkben is megmaradnak.



Köszönjük minden résztvevőnek, hogy ilyen kellemes élményt okoztak nekünk is, és reméljük, hogy ti is jól éreztétek magatokat a táborban. Reméljük, higy jövő nyáron ismét egy hasonlóan jó vagy még jobb élményt tudunk nektek adni és ezzel egyidőben a labdarúgó pályafutásotok kiemelkedő teljesítményeihez is hozzájárulhatunk.

Amennyiben nem voltál az idei BlazePod táborban, ne csüggedj, jövőre ugyanúgy tervezzük megrendezni. Ha úgy érzed, hogy ez idő alatt szívesen kipróbálnátok termékeinket, kattintsd a lent lévő gombra, hogy megtudd az előnyeit!



Köszönjük, hogy elolvastad a fenti blogot, de itt még nincs vége. Készítettünk egy videós összeállítást, melyben betekintést nyerhettek a táborban megélt eseményekről:

Találkozzunk jövőre is!

207 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page