top of page
Keresés

X. BLAZEPOD CUP

Frissítve: 2022. júl. 18.

Vasárnap egy hidegebb reggelen 10 órakor kezdődött el a már 10. alkalommal megrendezett Blazepod Cup. 4 pályán, jobbnál jobb csapatok mérkőztek meg egymással nagyon izgalmas, parázs meccseken, amit sok néző, szülő követett a helyszínen.

U8-ban bajnokság rendszerben egyszer játszott minden csapat egymással, míg az U10-es korosztályban a csoport meccsek után egy rettentően kiélezett kieséses szakasz vette kezdetét, ahol a bronzérem sorsa büntetőkkel dőlt el a Salgótarján és a házigazda Kelen csapata között, ahol a nógrádi csapat került ki nyertesen. Minden csapat oklevelet kapott, de az 1-3. helyezett érmekben és kupában részesült, illetve a legügyesebb játékosokat is díjaztuk. Díjat kapott a torna legjobb játékosa, gólkirály és a torna legjobb kapusa a HK Gloves felajánlásával egy új, szép kesztyűt is kapott. A torna történetében első alkalommal Blazepodos díj is volt, még pedig a Color Catch nevezetű játékunkat lehetett kipróbálni és minden korosztályban a legtöbb pontot, érintésszámot elért gyerkőc megnyerte a Blazepod bajnok díjat.

A csapatoknak és edzőknek előre szólunk akik szeretnének jönni a következő alkalommal, hogy a többi kupán is lehet számítani erre a kis versenyre, szóval lehet gyakorolni a Blazepodokkal. Ha szeretnének beszerezni egy Blazepod szettet vagy kipróbálni őket, ezen a linken tudják beszerezni a termékünket: Termékek megtekintése


Blazepod Cup helyezések:

U8:

  1. Százhalombatta

  2. Puebla Focisuli

  3. Budaörs

  4. Eger

  5. 4 Trainerz

  6. Kelen


U10:

  1. Mészöly

  2. Dunaharaszti

  3. SBTC

  4. Kelen

  5. Gyöngyös

  6. Eger 1

  7. Eger 2

  8. Délegyháza


Köszönjük mindenki aki résztvett vagy éppen kilátogatott a kupára!



12 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page