top of page
Keresés

VIII. BLAZEPOD CUP

Varázslatos szombatra esett az immáron 8. alkalommal megrendezett Blazepod kupa, ahol az U9-es és U11-es csapatok külön tornákon mérhették össze tudásukat.



Az eseményen résztvevő csapatok játékosai még a rendezőket is meglepték játéktudásukkal és remek csapatmunkájukkal, és egy nagyszerű hangulatú tornát hoztak össze.



Külön köszönet illeti a Bikás parkban található Kovács Tamás Újbuda Ligát, hogy rendkívül jól felszerelt és kifogástalan pályákon lehetett megrendezni a kupasorozat következő állomását.



A mérkőzések reggel 10 órától egészen este 7-ig tartottak, mely idő alatt a megunhatatlan gyerekkacaj és vidámság alkotta a nap nagy részét. Lágy melegség öntötte el a szívünket, hogy nemcsak hazai csapatok neveztek és látogattak el, de külföldről is érkeztek csapatok, hogy színesebbé tegyék ezt a jónéhány órát.



Összességében kijelenhetjük, hogy a gyerekek nagyon élvezték a mérkőzéseket és zökkenőmentesen ment el a nap, mely feltöltött mindannyiunkat kellemes emlékekkel és akár új barátságokkal. Köszönjük mindenkinek, akik segítettek, hogy megvalósulhasson az esemény és reméljük, hogy a következő tornák is hasonlóan szuperek lesznek.

Rövid videó:



6 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page