top of page
Keresés

Új korszak a birkózó edzésekben

Szombaton izgalmas eseményt élhettünk át a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián, ahol egy rendkívüli BlazePod bemutatón vehettünk részt. Az esemény fókuszában nemcsak a legújabb technológiai innováció, hanem a kredit rendszer is állt, mely forradalmi változásokat ígér az edzéstervek és a birkózók teljesítményének tervezésében.


Zilahi Tamás BlazePod szakmai igazgató tartotta az előadást. a KIMBA-ban megrendezett birkózó edzőképzésen.

A BlazePod neve már önmagában is garancia a minőségre és az innovációra, és a bemutató ezt csak tovább erősítette. Az eszközök egyedülálló kombinációja segítségével nem csupán az edzések izgalmasabbá és hatékonyabbá válhatnak, de a birkózók is egy új szintre emelhetik teljesítményüket.


A BlazePod kiválóan alkalmazható játékos feladatok kivitelezéséhez, ugyanakkor pontos méréseket is végrehajthatunk segítségével.

A bemutató során a BlazePod rendszerének sokoldalúsága is kiemelkedett. Az eszközök segítségével különböző edzések könnyen testre szabhatók, és a birkózók számára változatos kihívásokat kínálnak. A reakcióidő mérésétől a gyorsaság és erő fejlesztéséig a BlazePod egyszerre szolgálja a fejlődést és a motivációt.

A bemutató során résztvevő edzők és birkózók lelkesen fogadták a BlazePod újításait. A jövőbeli edzéseken valószínűleg még gyakrabban találkozunk majd ezzel a forradalmi technológiával, amely elősegítheti a magyar birkózás fejlődését és még több sikert hozhat az edzők és sportolók számára.


A BlazePod a tenyerünkben is elfér, azonban sokoldalúsága végtelen.

Ez az esemény bizonyította, hogy a technológia és a sport remek szimbiózist alkothatnak, és együtt hozhatnak létre olyan lehetőségeket, amelyeket korábban elképzelni sem tudtunk. A BlazePod bemutatója és a kredit rendszer bevezetése egy új korszak kezdetét jelentheti a birkózó edzésben, és izgatottan várjuk, hogy lássuk, hogyan formálja a jövőt a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián és a Magyar Birkózó Szövetségben.


Maradj velünk, és kövess minket, hogy mindig az újdonságok és fejlesztések híreivel szolgálhassunk neked a birkózás világában!


Reaction Hungary BlazePod - A Magyar Birkózó Szövetség hivatalos partnere

38 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page