top of page
Keresés

"Cselekvésre fel! Kadét program vetélkedő a Bálna teraszon"

Ma egy különleges eseményen vehetünk részt a Bálna teraszon, ahol a Honvédelmi sportszövetségek által szervezett kadétt program vetélkedőjének izgalmas eseményeknek lehetünk szemtanúi. Az esemény egyik kiemelkedő állomása a Blazepod volt, amelyben a fiatalok rendkívül ügyesen vették az akadályokat és kihívásokat.


Az eseménynek otthont adó Bálna terasz nem csak a fantasztikus környezetével, de a katonai precizitással megrendezett programokkal is lenyűgözte a résztvevőket. A kadéttság iránt érdeklődő fiatalok itt tehették próbára ügyességüket és kitartásukat a különféle kihívásokban, ami remek lehetőség volt számukra, hogy közelebbről megismerjék a honvédelem világát.


Az esemény színvonala magas volt, és minden résztvevő számára inspirációt jelentett a jövőbeli céljaik eléréséhez. A Blazepod állomás különösen emlékezetes volt, ahol a fiatalok gyorsan és hatékonyan oldották meg az előttük álló feladatokat. Büszkék vagyunk rájuk, és nagy öröm volt részesei lenni ennek az eseménynek.


Köszönjük szépen a Honvédelmi sportszövetségeknek és minden résztvevőnek, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy megismerhessük és támogathassuk a kadét programot.

17 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page