top of page
Keresés

FRX Erőnléti és Személyiedző képzés

Frissítve: 2022. júl. 13.

Elindult az első FRX kurzus Magyarországon.

Elmeséljük, milyen volt.


Elérkezett az a nap, amit oly' sokáig szerveztünk és annyira vártunk, a Flash Reflex (FRX) erőnléti- és személyiedző képzés.


Reggel kilenc órakor már el is kezdtük a tanítást. Először persze tartottunk egy rövid bemutatkozást: nemcsak a Reaction Hungary hivatalos BlazePod viszonteladók csapat tagjairól, hanem a résztvevők is kaptak lehetőséget arra, hogy megismertessék magukat velünk és egymással. Ez persze azon kívül, hogy megtanulták a neveket, meg is törtük a jeget, így máris jobbá vált a hangulat és könnyebbé vált egyeseknek a résztvétel is.


Ezután bele is vágtunk a lényegbe - a BlazePod sporteszközökkel, továbbá ezeknek a kiegészítőivel kapcsolatos tudnivalókkal folytattuk és aztán megmutattuk és elmagyaráztuk az applikációnak a használatát.

Sokaknak az utóbbi nem tűnhet nehéznek, viszont az app nincs magyar nyelven még, sőt kizárólag angolul van ezért fontosnak tartottuk, hogy ezt így is megmutassuk és elmagyarázzuk, hogy egyértelműbb legyen.

Miután leadtuk az elmélet részét, megadtuk a lehetőséget, hogy a tanultakat a gyakorlatba is kipróbálják, mert csak úgy érthetjük meg a legjobban, amikor használjuk is. A gyakorlat része abból állt, hogy csoportokban a megadott feltéttelekkel készítsenek egy feladatot majd állítsák be az applikációban és ez után mutassák be mindenkinek.

Igaz, a BlazePod applikációban vannak már előre megtervezett gyakorlatok, viszont kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a felhasználók kreatív, saját tervezésű gyakorlatokat hozzanak létre, és ügyfeleiket, sportolóikat azokkal tartsák aktívan.



Dél és egy óra között tartottunk egy ebédszünetet, hogy mindenki kilélegezze magát a sok információ után és tudjanak újabbakat befogadni, mivel még csak a képzés felénél tartottunk.


A következő órákat azzal töltöttük, hogy különböző kritériumoknak megfelelően elkészítsünk gyakorlatokat a BalzePoddal, ezt tovább gyakorolva. Itt már jobban öszpontosítottunk az erőnléti és személyiedzőkre, hogy tudjunk nekik olyan anyagot leadni, amit tudnak majd hasznosítani a saját óráikon.



Az utolsó részben pedig mindenki kitöltötte az online tesztet, hogy hivatalosan is FRX edzőkké válljanak.


Szerintünk egy nagyon szuper nap volt, amit rendkívül élveztünk. Iszonyat jó hangulat alakult ki, meg szerencsére minden gördülékenyen ment, így köszönjük mindenkinek a részvételt. Reméljük, mindenki jól érezte magát és a tanultak után mindenki jobban ki tudja használni a BlazePod adta lehetőségeket.



Ha felkelltette a figyelmedet a cikk és szeretnéd megtudni, mi is a Flash Reflex képzés akkor itt tudsz róla olvasni.


Szeretnél te is FRX képzésen részt venni? Akkor jelentkezz itt!




129 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page