top of page

Most nincs megjeleníthető termék itt.

Szerezz meg mindent, amire szükséged van egy erőteljes edzésélményhez, beleértve a hozzáférést több száz előre definiált tevékenységhez, áttekintő elemzéseket a teljesítmény nyomon követéséhez ezredmásodpercig, és még sok mást!

Mit tartalmaz a csomag?

Termékleírás

  • Erőteljes RGB LED-ek 8 színválasztékkal

  • Tartós: Vízálló (IP65), UV védett

  • Egyszerű és intuitív: Nincs bekapcsológomb, nincsenek mozgó alkatrészek

  • Hordozható: kicsi és könnyű

  • Emeld fel a podokat a földről az egyik egyedi BlazePod adapter segítségével

  • Újratölthető Li-Ion akkumulátor, akár 8 órás üzemidővel egyetlen töltéssel

  • Helytakarékos intelligens kötegelés és töltés

  • Bluetooth alacsony energiaigényű (BLE) kommunikáció azonnali okostelefon-párosítással és akár 40 méteres eszköz-pod hatótávolsággal

Adj hozzá kiegészítőket!

Háttér.jpg

Újraértelmezzük a jövő edzését.

Podok2.png

A Podok

Intelligens tervezésű pod-ok, amelyek erős LED-lámpákkal világítanak, fényes, élénk vizuális jeleket generálva, így növelik a motivációt. Használd beltéren és kültéren, bármilyen időjárási körülmények között, akár 40 méteres vezeték nélküli automatikus csatlakozással mobileszközödön.

Wifi_icon_fehér.png
Drop_icon_fehér.png
Battery_icon_fehér.png
Bulb_icon_fehér.png

Vezeték nélküli

Cseppálló

Akár 10 óra üzemidő

LED fények 8 különböző színnel

Több száz féle edzés

Böngéssz a Flash Reflex Training tevékenységek könyvtárában, a sportágak és fitnesz kategóriák széles választékában vagy személyre szabhatod saját edzésed. Minden tevékenységhez könnyen követhető utasítások és bemutatóvideók tartoznak, amelyek végigvezetnek a munkameneten az elejétől a végéig.

Teszt2.jpg

Adatok és Elemzés

Minden tevékenység során a koppintásra érzékeny Pod-ok minden egyes találatod vagy kihagyást adatként rögzíti a rendszer, amelyet a fejlett analitikai irányítópultokba tölt be. A BlazePoddal minden edzés értékes betekintést nyújt arra vonatkozóan, hogyan optimalizálhatja edzését a teljesítmény növelése érdekében.

Kép5.png

Közösség

Egyedülálló módszerünk egy nagyszerű közösséget hozott össze az egész országban. A BlazePod több ezer valós kapcsolathoz, új lehetőségekhez és páratlan kreativitáshoz vezetett, amelyek minden nap inspirálnak bennünket. Felhasználóink ​​teszik termékünket különlegessé és újra és újra bemutatják, hogyan használhatjuk a BlazePodot a valódi kiválóság érdekében.