top of page
Keresés

Siófokot is meghódítottuk!

Első alkalommal voltunk a Smart Beach Fesztiválon. Kihívtunk minden látogatót, de nagyon kevesen győzték le a BlazePodosokat.




A fesztivál július 24-én vasárnap lett megrendezve a Sófoki Plázson a Smart Sport Expó & Fesztivál által. Szerencsére nagyon jó idő fogadott minket és sokan voltatok strandolni. Természetesen voltak olyanok is, akik kivételesen az eseményre jöttetek.


Hogyan is kapcsolódtunk mi ehhez a rendezvényhez? Nos, termékünk, a BlazePod egy forradalmi reakcióidő fejlesztő eszköz, mely a kognitív és fizikai képességeket egyaránt fejleszti. Az élmény megadja a sportolóknak és edzőknek azt az extra dolgot, mely motiválja őket a mozgások elvégzésére és folytonossá tételére. A Blazepod applikációban megjelenő több száz előre definiált mozgásfajta külön-külön specializálódik a kognitív (periférikus észlelés, térbeli tájékozódás, reakcióidő, stb...) és a fizikális (állóképesség, robbanékonyság, koordináció, stb...) képességek fejlesztésére, hogy minden edzésen a maximumot hozza ki a használójából. Ezekből a feladatokból jó néhányat bemutattunk, hogy megismertessük az előnyöket, melyet a BlazePod adhat.


Standunknál nemcsak nyereményjátékkal vártunk minden kedves érdeklődőt, de egy kihívásra is bíztattuk őket.

Minden bátor versenyző elvihetett magával egy BlazePod sporttáskát, ha legyőzött valamelyikünket. De miben is? A plank challenge-ben. A feladat egyszerű volt. Mindkét játékos választott egy színt és amint felvillant a Pod-on, rá kellett csapni. Ez még egészen egyszerű, nem? De hol az izgalom ebben? A fél percet végig plank vagy fekvőtámasz pózícióban kellet elvégezniük.

Ez ment reggel 9-től egészen délután 4-ig. Kitaláljátok hányan tudtak megverni minket? Sokan többször is próbálkoztak játszani, hátha sikerrel járnak, de így is csak 1 ember járt szerencsével.



Azonban nemcsak ezt lehetett csinálni nálunk. Természetesen, akik nem szerettek volna veszíteni, azok így is kipróbálhatták sporteszközeinket. Felállítottunk különböző feladatokat, hogy mindenki megtalálja a neki illő gyakorlatot.

így a felnőtteken kívül a gyerekek is igazán elvezték a rövid, ámbár hasznos mozgást az eszközökkel.



Egy nagyon fárasztó, de mozgalmas nap volt számunkra. Örültünk nagyon, hogy ennyi kihívónk akadt, annak meg pláne, hogy ennyien érdeklődtetek a termékeink iránt. Szuperek vagytok!



Köszönjük, hogy ott voltatok!

Találkozzunk jövőre is!



Több szeretnél látni az expóról? Akkor látogass el Facebook oldalunkra ! :D




30 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page