top of page
Keresés

Mini Talent születésnap a BlazePoddal

Jobb helyet nem is találhatott volna a Mini Talent Sportegyesület arra, hogy méltóképpen megünnepeljék fennállásuk 5. évfordulóját. A vecsési rendezvényközpont nemcsak alkalmas volt az odalátogatók kényelmes befogadására, de még a BlazePodnak is külön részt biztosítottak, melyet ezúton is köszönünk.

Az esemény rendezői nagyon hasonlóan vélekednek arról, hogy milyen megközelítésből szeretnék végezni a gyerekek fejlesztését. Főleg a kognitív és koordinációs képességek kiemelésére törekednek egybevonva külső eszközökkel, mint labda, sporteszközök és akár a BlazePod.

15:00 körül, amikor még csak kezdetét vette a rendezvény, kíváncsi tekintetek tucatját láttuk és néhány bátor jelentkező akadt is, akik ki szerették próbálni ezt a kis "világító csodát". Ahogy ezt a többi kis lurkó is észrevette, kiszakadt az érdeklődési zsák és máris arra lettünk figyelmesek, hogy kígyózó sorok állnak körülöttünk, hogy pár másodpercre élvezhessék a sporteszközeink előnyeit.

Meg is ragadtuk az alkalmat, hogy kicsit beszámoljunk arról, hogy nyereményjátékokkal is készültünk a gyerekeknek. Óriási volt a nyerni akarás, ugyanis volt aki 4-5x is sorba állt, csak azért, hogy a többiek fölé kerekedhessen. Minden gyerkőc nagyszerű teljesítményt végzett és látszott rajtuk, hogy a Mini Talent Sportegyesület már bizonyos alapokat lefektetett náluk, így már nem is tűnt olyan furcsának a sokszor meglepően jó eredmény.

Azonban a gyermeki-én nemcsak a fiatal generációban van meg. A versenyszellem és a szórakozási vágy ugyanúgy a felnőttekben is megjelenik, így nem kellett sok idő, hogy az első szülő megkérdezze tőlünk: "Mi is kipróbálhatjuk?"

A BlazePod egy innovatív sporteszköz, ami nagymértékben fejleszti a kognitív - reakcióidő, térbeli tájékozódás, koncentráció - képességeket és minden korosztály számára kiemelten ajánlott. Legyen az profi sportoló, mozogni vágyó, vagy éppen a járást tanuló kisgyermek, mindenki ugyanúgy élvezheti a BlazePod adta előnyöket. Éppen ezért, amikor az első idősebb érdeklődők is megjelentek, mi két kézzel tapsoltunk az örömtől és - több se kellett - ki is hívtuk őket versenyezni.

Bearanyozta a hetünket-hónapunkat ez a hétvégi kiruccanás Vecsésre és örültünk, hogy ennyi embernek tetszett az, ami képviselünk. Reméljük, hogy a közeljövőben egyre több közös szervezésű eseményen vehetünk részt és az országban mindenki szekrényében ott lesz egy Pod, ami alig várja, hogy tulajdonosa megérinthesse, hogy elkezdje az edzést.

Vigyázz, Kész, Reagálj!

46 megtekintés0 hozzászólás

Yorumlar


bottom of page