top of page
Keresés

Együttműködés a Magyar Karate Szövetséggel

A Magyar Karate Szövetség meghívott minket a Hungary Saman Openre november 12-én.


Ezen a napon kitelepedtünk a Szigetszentmiklós Városi Sport- és Rendezvénycsarnokban, ahol megrendezésre került a Gran Prix Open. Elvittünk néhány Podot és bemutattuk a versenyzőknek az eszközt és azt, hogy ezeket hogyan tudják beépíteni az edzésekbe. Természetesen ki tudták próbálni a BlazePodot és egyben a különböző kiegészítőket is.

Rendkívül nagy volt az érdeklődés a BlazePod iránt, hiszen a karatésoknak egy nagyon hasznos sporteszköz. Aki ismeri a sportágat, nagyon jól tudja, hogy a reakció idő vagyis a kognitív képességek fejlesztése elengedhetetlen.

A tornán még szerencsénk is volt, mivel összefuthattunk az olimpiai bajnok Hárspataki Gáborral is, aki szintén kipróbálta eszközünket. Mondanunk sem kell, hogy a világverseny győztes reakció ideje elképesztő.

De hát nem csak mutogatni hívtak meg minket, hanem hogy hivatalosan is aláírjuk az együttmükődési szerződést a Magyar Karate Szövetséggel. Nagyon hálásak vagyunk, hogy egy ekkora egyesülettel kezet foghatunk és együtt dolgozhatunk mostantól. Bízunk abban, hogy ez egy kíváló kollaboráció lesz, hiszen büszkék vagyunk, hogy hazánk sportolóit ezúton is támogathatjuk sporteszközeinkkel, hogy ezáltal is több haza élsportolónk és bajnokunk legyenek.

93 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page