Csomagok

Görgess lejjebb

az információért

Basic csomag

Ultimate csomag

Professzionális csomag

Kattints a fenti csomagok egyikére!

Kezdj neki most!

9399d8_20816ae267fc4507894252c5cccd7b36~mv2.png

Biztosíts személyi edzőt minden alkalommal magadnak! Mérd fel a szinted, fejleszd kognitív képességeid és fejlődj dinamikusabban játékos feladatokkal!

Mit tartalmaz a csomag?

Tartalom_basic.jpg

Alkoss színes feladatokat ügyfeleidnek és bővítsd a mozgásfajták skáláját, melyek közelebb visznek a célodhoz! Böngészd végig előre definiált feladatok százait az alkalmazáson és alakítsd saját igényeid szerint!

Mit tartalmaz a csomag?

Tartalom_ultimate.jpg

Kiváló lehetőség nagyobb csoportok vagy csapatok edzésére és ügyfeleid fittségének maximumra növelésére. Tűnj ki a tömegből innovatív edzéseiddel és változtasd az edzéseket szórakoztatóbbá és intenzívebbé egyaránt!

Mit tartalmaz a csomag?

Egy kis emlékeztető: Ahhoz, hogy 6-nál több Poddal tudj edzeni, szükséged lesz BlazePod Pro tagságra. Nézd meg a többi előnyt is.

Tartalom12.jpg

Termékleírás

  • Erőteljes RGB LED-ek 8 színválasztékkal

  • Tartós: Vízálló (IP65), UV védett

  • Egyszerű és intuitív: Nincs bekapcsológomb, nincsenek mozgó alkatrészek

  • Hordozható: kicsi és könnyű

  • Emeld fel a podokat a földről az egyik egyedi BlazePod adapter segítségével

  • Újratölthető Li-Ion akkumulátor, akár 8 órás üzemidővel egyetlen töltéssel

  • Helytakarékos intelligens kötegelés és töltés

  • Bluetooth alacsony energiaigényű (BLE) kommunikáció azonnali okostelefon-párosítással és akár 40 méteres eszköz-pod hatótávolsággal

Háttér2.jpg

Nem tetszik egyik csomag sem a fentiek közül?

Állítsd össze saját készleted és böngészd végig elérhető termékeink egyesével, hogy a legjobb élményt kaphasd edzéseid során.

Több száz féle edzés

Böngéssz a Flash Reflex Training tevékenységek könyvtárában, a sportágak és fitnesz kategóriák széles választékában vagy személyre szabhatod saját edzésed. Minden tevékenységhez könnyen követhető utasítások és bemutatóvideók tartoznak, amelyek végigvezetnek a munkameneten az elejétől a végéig.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Teszt2.jpg

Adatok és Elemzés

Minden tevékenység során a koppintásra érzékeny Pod-ok minden egyes találatod vagy kihagyást adatként rögzíti a rendszer, amelyet a fejlett analitikai irányítópultokba tölt be. A BlazePoddal minden edzés értékes betekintést nyújt arra vonatkozóan, hogyan optimalizálhatja edzését a teljesítmény növelése érdekében.

Kép5.png