top of page
Keresés
palisa32

Nagy megtiszteltetés: Meghívás a 2024-es Magyar Formula 1-re

Örömmel jelentjük be, hogy nagy megtiszteltetés ért bennünket: meghívást kaptunk a 2024-es Magyar Formula 1-re! Ez az esemény különösen fontos számunkra, hiszen lehetőségünk nyílik arra, hogy bemutassuk a Blazepod eszközt és annak különböző felhasználási módjait a nagyközönségnek.


Két helyszínen is találkozhattok velünk!

Az esemény során két különböző helyszínen is megtalálhatók leszünk. Mindkét helyszínen lehetőségetek lesz kipróbálni a Blazepod eszközt különböző feladatokban. Legyen szó sportolókról, edzőkről vagy lelkes amatőrökről, mindenki megtapasztalhatja a Blazepod sokoldalúságát és hatékonyságát.


Izgalmas sajtótájékoztató és a RIW falunk!

Már részt vettünk a sajtótájékoztatón is, ahol bemutattuk a RIW (Reactive Intelligence Wall) falunkat. A fal rendkívül izgalmasnak bizonyult, és sok érdeklődőt vonzott. A RIW fal lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevők interaktív és szórakoztató módon fejlesszék reakcióidejüket és koordinációs képességeiket.





Max Verstappen bemelegítő protokollja!

Nem utolsósorban, büszkén osztjuk meg veletek, hogy Max Verstappen, a Formula 1 világbajnoka, a bemelegítő protokolljában is használja a Blazepod eszközt. Ez az elismerés is bizonyítja, hogy a Blazepod hatékony és professzionális eszköz a sportolók felkészítésében.





Várunk mindenkit!

Ne hagyjátok ki ezt a különleges lehetőséget! Várunk mindenkit a 2024-es Magyar Formula 1-en, hogy együtt fedezzük fel a Blazepod világát és élvezzük az esemény izgalmait. Csatlakozzatok hozzánk, és próbáljátok ki a Blazepodot a gyakorlatban!

48 megtekintés0 hozzászólás

Commenti


bottom of page